logo
A kosár üres

Cégünk az alábbi eljárásokkal vállalja ruhák feliratozását:
 

1.       Direkt nyomtatás:

A direkt nyomtatás egy Brother-GT782 géppel történik. A nyomtató kezeli az RGB és CMYK színcsoportokat 16 millió színben, 600dpi felbontásra képes, ezáltal akár nagyméretű fényképek nyomtatására is alkalmas. A ruhaanyagra felkerült festék/nyomat közvetlen a ruhaanyagban tapad meg. Ezt az eljárást főként 100% pamut pólókra használjuk.

Mosás: maximum 60 fokon kifordítva.

Alkalmazás: 100% pamut pólók, munkaruhák
 

2.      Vasalható flex-flock fólia:

A vasalható fóliák kivágását egy Foison C48-as plotter gép végzi.  Több féle színű fóliával dolgozunk (pl.: fehér, fekete, zöld, kék, piros, citrom, stb.). A nyomat főként csak egy színből áll. Szinte bármilyen anyagra lehetséges az applikálása, ami kibírja a min. 135 fokos hőmérsékletet, min. 15 másodpercig.

Alkalmazás: pólók, sportmezek, pulóverek, kabátok, különböző anyagú munkaruhák

Mosás: maximum 60 fokon kifordítva.
 

3.       Vasalható transzfer papír:

A transzfer papír nyomatása egy EPSON B-510 DN típusú tintasugaras nyomtatóval történik. A nyomtató kezeli az RGB és CMYK színcsoportokat, speciális festéket használ a nyomat minőségének megtartása érdekében. A nyomat/felirat nagysága maximum A/4-es papír méret lehet. Ezt az eljárást akkor használják, ha a fenti két módszerrel nem lehet megoldani a logózást.

Alkalmazás: pólók, sportmezek, pulóverek, kabátok, különböző anyagú munkaruhák

Mosás: maximum 60 fokon kifordítva.
 

4.       Hímzés:

8-fejes hímzőgéppel történik. A géphez tartozik a sík felületű hímzési lehetőség mellett sapkázó berendezés is. A hímzés maximális nagysága A4-es méretű lehet attól függően, hogy milyen anyagra szeretnénk elvégezni a hímzést.

Alkalmazás: pólók, pulóverek, dzsekik, kabátok, sapkák

Mosás: amit az alap ruha anyaga elbír